Internationale en nationale koeriersdiensten

Wij zijn thuis in alle vormen van vervoer, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om het versturen van een spoedverzending of het vervoeren van breekbare materialen, Winning Wheels heeft vanwege het groot aantal koeriersdiensten altijd een passende oplossing voor u. Bij het bepalen van het soort transportmiddel houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en de aard van de goederen. Onze omvang en ervaring stellen ons in staat om zeer concurrerende oplossingen op maat te maken voor al onze klanten.

Urgente verzending binnenland

URGENT BINNENLAND

Op de snelste manier brengt Winning Wheels spoedzendingen, dag en nacht, naar hun plaats van bestemming in Nederland. Binnen 30 minuten wordt na opdracht de zending bij u opgehaald, onze koeriersdiensten sluiten goed aan bij uw wensen. Wilt ook zo snel mogelijk een bestelling versturen? Neem dan contact op voor onze scherpe tarieven.

24 uurs verzending in Nederland

24-UURS BINNENLAND

Winning Wheels brengt uw zending de volgende dag naar de plaats van bestemming waar dan ook in Nederland. Op het door u aangegeven tijdstip en binnen 24 uur staat onze koerier bij u voor de deur. Door onze diverse koeriersdiensten en transportmiddelen in Nederland zijn wij flexibel inzetbaar en tegen zeer scherpe tarieven.

spoedverzending in europa

URGENT EUROPA

Wij bezorgen uw zending zo snel mogelijk overal binnen Europa. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs zorgen we voor een goede dienstverlening voor uw Internationale relaties. Veelal met de auto brengen wij uw pakket(ten) snel naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Duitsland of Belgie.

Internationale verzending en koeriersdiensten

24-UURS INTERNATIONAL

Winning Wheels bezorgt uw zending de volgende werkdag in de meeste Europese landen. In de overige landen binnen en buiten Europa vindt aflevering plaats in overleg met de afzender. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs zorgen we voor een goede dienstverlening voor uw Internationale relaties. Wereldwijde koeriersdiensten vanuit Nederland.

Bijzondere verzending

SPECIALE VERZENDINGEN

Bijzondere zendingen vragen een bijzondere behandeling. Onder bijzondere verzendingen verstaat Winning Wheels grote, zware, lastig hanteerbare, waardevolle, breekbare of gevaarlijke goederen. Ook documenten die moeten worden ondertekend, of die moeten worden afgerekend of betaald door de opdrachtgever worden beschouwd als speciale zendingen.

Duurzame koeriersdiensten

DUURZAME KOERIERSDIENSTEN

Winnings Wheels beschikt over diverse vervoersmiddelen om duurzame koeriersdiensten in Amsterdam uit te voeren. Naast onze bestelauto’s werken wij in Amsterdam namelijk met de stint, biro fiets en bakfiets. Deze vormen van vervoer zijn uitermate geschikt om uw verzending zo snel mogelijk te vervoeren in Amsterdam. Onze transportmiddels zijn volledig elektrisch en dus milieuvriendelijke.

Koeltransport en Geconditioneerd vervoer

KOELTRANSPORT

Bij koeltransport is het belangrijk dat de goederen die verzonden worden hun constante temperatuur behouden. Denk hierbij bijvoorbeeld en het verzenden van bloemen, medicijnen en voedingsmiddelen. Winning Wheels kan goederen verzenden met een temperatuur tussen de -25 en +10 graden Celsius d.m.v. koeltransport. Bij geconditioneerd vervoer is een gecontroleerde atmosfeer voor bederfelijke goederen noodzakelijk.

Confectievervoer hangend kleding vervoeren

CONFECTIEVERVOER

Bij confectievervoer zorgen wij ervoor dat uw kleding hangend en kreukvrij wordt vervoerd van A naar B. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe collectie haute couture die verplaatst moet worden van het magazijn naar de winkel? Of organiseert u een modeshow en moet de confectie klaar zijn om direct te catwalk op te gaan? Als ervaren koerier in Amsterdam is Winning Wheels gespecialiseerd in hangend convectievervoer.

OFFERTE ONTVANGEN?

Wilt u de huidige tarieven van Winning Wheels ontvangen voor uw verzending naar binnen- of buitenland? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor onze koeriersdiensten en verzendingen.