06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

Duurzame koeriersdiensten

Winnings Wheels beschikt over diverse vervoersmiddelen om duurzame koeriersdiensten in Amsterdam uit te voeren. Naast onze bestelauto’s werken wij in Amsterdam namelijk met de stint, biro fiets en bakfiets. Deze vormen van vervoer zijn uitermate geschikt om uw verzending zo snel mogelijk te vervoeren in Amsterdam. Daarnaast zijn de stint en biro milieuvriendelijke transportmiddelen en rijden volledig elektrisch. Vanwege het drukke verkeer in Amsterdam is bezorgen op de fiets of bakfiets een uitstekend alternatief.

Duurzame koeriersdiensten in Amsterdam

Als koerier in Amsterdam zijn wij altijd bezig met het milieu en kijken wij hoe we onze koeriersdiensten nog duurzamer kunnen maken. Winning Wheels maakt gebruik van de stint en biro die volledig elektrisch rijden. Met deze compacte vervoersmiddelen brengen wij uw verzending snel en volledig elektrisch van A naar B. Door de fiets en bakfiets in te zetten dragen wij als koerier ons steentje bij aan het milieu. Benieuwd naar onze duurzame koeriersdiensten in Amsterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in onze koeriersdiensten in Amsterdam via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan in Amsterdam. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

    Ophaaladres

    Bezorgadres