06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

SPECIALE VERZENDINGEN

Bijzondere zendingen vragen een bijzondere behandeling. Onder een bijzondere verzending verstaat Winning Wheels grote, zware, lastig hanteerbare, waardevolle, breekbare, gevaarlijke goederen of kunsttransport. Heeft u bijvoorbeeld een USB met vertrouwelijke informatie of breekbare goederen die zorgvuldig vervoerd dienen te worden? Bij Winning Wheels is niets te gek als het gaat om het vervoeren van spullen. Ook documenten die moeten worden ondertekend, of die moeten worden afgerekend door de opdrachtgever worden beschouwd als speciale zendingen. De verzending voor deze goederen dienen telefonisch te worden aangevraagd. Winning Wheels bezorgt deze zendingen met uiterste zorg op de plaats van bestemming en streven naar een samenwerking waarbij service hoog in het vaandel staat. Wij werken met diverse transportmiddelen en zijn hierdoor in staat om bijna alle koeriersdiensten in zowel binnen als buitenland uit te voeren. Wilt u ook zo snel mogelijk een bestelling versturen? Maak dan gebruik van het offerteformulier of neem contact op voor onze scherpe tarieven. Bij onze offerte kijken wij altijd naar de snelste route.

Uw bijzondere verzending via Winning Wheels?

Op de snelste manier en met diverse transportmiddelen brengt Winning Wheels speciale verzendingen, dag en nacht, naar hun plaats van bestemming in Nederland. Ook voor kunsttransport bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Aanmelden van uw bijzondere verzending kan telefonisch op het telefoonnummer 06-55813400
 • Nationale en internationale bestemmingen
 • De aflevering vind plaats in overleg
 • Het ophalen van de goederen is ook mogelijk buiten kantooruren
 • De afzender ontvangt een bericht van aflevering
 • Bij Winning Wheels is het ook mogelijk om uw verzending te verzekeren
 • Bij afwezigheid van de geadresseerde vindt overleg plaats met zowel de geadresseerde of de afzender.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het versturen van een bijzondere verzending of kunsttransport via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan voor uw speciale documenten of goederen. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

  Ophaaladres

  Bezorgadres