Tarieven & Offerte

Heeft u interesse in een van de koeriersdiensten van Winning Wheels? Maak dan gebruik van ons offerteformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk de offerte met informatie over de mogelijkheden die wij als koeriersbedrijf aanbieden. Alle tarieven op de prijsopgave die u ontvangt zijn excl. het geldende BTW tarief.

Het kan zijn dat een rit ipv op kilometers op tijd wordt berekend, en daar bedoel ik mee op uurtarief. En op uur tarief gaat in van af ons kantoor, en word door belast  tot we weer terug zijn op ons kantoor. Door drukte op de wegen en de slechte bereikbaarheid van sommige centra /afleveradressen kost dit meer tijd dan in het verleden en is een prijs op alleen kilometers niet haalbaar.

Download hieronder onze flyer met meer informatie over tarieven en services:

Chamber of commerce no. 61042900
ING Bank 74 02 164 / IBAN NL39INGB0007402164 / BIC INGBNL2A BTW NL854178910 B01 / KvK61042900

Op al onze activiteiten zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden van toepassing *Grensoverschrijdend wegvervoer, de bepalingen van het CMR-verdrag (Genève 1956) *Binnenlands wegvervoer, de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam, alsmede de Algemene Voorwaarden Koeriersdiensten (AVK 1990), gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam. Betaling: NOB algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage. Van deze voorwaarden, die alle bij ons ter inzage liggen en bij ons op aanvraag verkrijgbaar zijn, geldt telkens de laatst gedeponeerde versie.

Gelieve voor opdracht even telefonisch contact op te nemen met de planning en altijd opdrachten per mail versturen.

Order Login: https://www.mytrans3.nl/winningwheels/login.php

Als u tevreden bent vertel het dan door op een van onze Social Media kanalen, bent u niet tevreden laat het ons dan weten.

Houd rekening met onvoorziene kosten zoals  bijvoorbeeld:
1.Transportprijs: Het transport wordt uitgevoerd op basis van een berekening, die het aantal te rijden kilometers bepaalt via de snelste route vermenigvuldigt met een kilometerprijs welke overeengekomen is voor het te gebruiken voertuig of een vastgestelde en overeengekomen prijs.
Extra kosten: Er wordt bij de berekening – genoemd onder punt 1 – altijd uitgegaan dat extra kosten als parkeergeld, tol, veergeld, tunnelkosten, hotelkosten, wachtkosten en extra arbeid of materialen niet zijn inbegrepen ook als deze kosten niet expliciet zijn vermeld in de
berekening.

Afstand berekenen?

De afstand berekenen? Vul hieronder de locaties in en bereken simpel de afstand. Vul, wanneer je wilt berekenen wat de afstand is in het buitenland, na een komma ook het land in. Dus bijvoorbeeld: Munchen, Duitsland

Ophaallocatie:
Bestemming:

 

Ja, ik wil de actuele tarievenlijst ontvangen!

Wilt u onze huidige tarieven ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in, en wij mailen de actuele tarievenlijst. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

    Ophaaladres

    Bezorgadres