06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

24-uur binnenland

Winning Wheels brengt uw 24-uurs verzending in Nederland de volgende dag naar de plaats van bestemming waar dan ook in het land. Op het door u aangegeven tijdstip en binnen 24 uur staat onze koerier bij u voor de deur. Wij werken met diverse koeriersdiensten en transportmiddelen in Nederland en leveren uw zending zo snel mogelijk bij de ontvanger. Verzendingen tot 500kg vervoeren wij in een combo of per personenauto. Grote zendingen waaronder pallets voeren wij uit in een bakwagen met laadklep. Door onze flexibiliteit is er bij ons veel mogelijk op het gebied van verzendingen binnen Nederland. Meld de zending voor 17.00u aan via Winning Wheels en wij zorgen dat deze binnen 24 uur waar dan ook in Nederland wordt bezorgd. Wilt u ook zo snel mogelijk een bestelling versturen? Maak dan gebruik van het offerteformulier of neem contact op voor onze scherpe tarieven.

Uw 24- uurs verzending in Nederland via Winning Wheels?

Op de snelste manier en met diverse transportmiddelen brengt Winning Wheels verzendingen, dag en nacht, naar hun plaats van bestemming in Nederland.

 • Aanmelden kan telefonisch via 06 55 81 3400
 • Wij bezorgen uw verzendingen door heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden
 • Ophalen en afleveren is ook mogelijk buiten kantooruren
 • De zending wordt persoonlijk aan de ontvanger overhandigd
 • De afzender ontvangt een bericht van aflevering
 • De afzender ontvangt een handtekening voor ontvangst
 • De zending kan via Winning Wheels worden verzekerd
 • Bij afwezigheid van de geadresseerde vindt overleg plaats met de geadresseerde of de afzender.

Wilt u een spoedverzending binnen Nederland laten uitvoeren? Bekijk dan hier meer informatie.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het versturen van een verzending in Nederland via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan voor uw 24-uur binnenland verzending. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

  Ophaaladres

  Bezorgadres