06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

Urgent Europa

Heeft u een spoedverzending in Europa die zo snel mogelijk vervoert dient te worden? Winning Wheels is de oplossing voor al uw internationale koeriersdiensten. Wij bezorgen uw zending zo snel mogelijk met de beste transportmiddelen overal binnen Europa. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs zorgen we voor een goede dienstverlening voor uw internationale relaties. De spoedverzending in Europa wordt zo spoedig mogelijk geleverd in onze koeriersauto naar onder andere Frankrijk, Spanje, Duitsland of België. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw pakket snel op de plaats van bestemming is. Wij als professioneel koeriersbedrijf streven naar een goede samenwerking en gaan tot het uiterste om zowel u als de ontvanger tevreden te stellen. Wilt u ook zo snel mogelijk een bestelling versturen naar een verzendadres in Europa? Maak dan gebruik van het offerteformulier of neem contact op voor onze voordelige tarieven.

Uw spoedverzending in Europa via Winning Wheels?

Op de snelste manier brengt Winning Wheels spoedzendingen, dag en nacht, naar hun plaats van bestemming in Europa.

 • Een verzending naar Europa aanmelden kan telefonisch via 06 55 81 3400
 • Winning Wheels heeft heeft een groot netwerk waardoor alle internationale bestemmingen mogelijk zijn
 • De aflevering van de verzending vindt altijd plaats in overleg
 • Het afhalen van de verzending is in overleg en tevens mogelijk buiten kantooruren
 • De afzender ontvangt een bericht van aflevering
 • De zending kan worden verzekerd
 • Standaard 2 afleverpogingen

Ook voor verzendingen binnen Europa zonder spoed kunt u bij ons terecht. Bekijk hier meer informatie over onze 24-uurs internationale verzendingen.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het versturen van een spoedverzending in Europa via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan voor uw internationale spoedverzending. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

  Ophaaladres

  Bezorgadres