06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

24-UURS INTERNATIONAL

Winning Wheels bezorgt uw 24-uurs internationale verzending de volgende werkdag in de meeste Europese landen. In de overige landen binnen en buiten Europa vindt aflevering plaats in overleg met de afzender. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs zorgen we voor een uitstekende dienstverlening voor uw internationale relaties. Voor wereldwijde koeriersdiensten vanuit Nederland bent u bij Winning Wheels aan het juiste adres. Wij werken snel en streven altijd naar de beste service voor zowel de verzender als ontvanger van de zending. Meld de zending aan via Winning Wheels en wij zorgen dat deze binnen 24 uur waar dan ook in Europa wordt bezorgd. Wilt u ook zo snel mogelijk een bestelling versturen? Maak dan gebruik van het offerteformulier of neem contact op voor onze scherpe tarieven. De tarieven worden bij ons altijd berekend op basis van de kortste route tussen het ophaal -en afhaaladres.

Uw 24-uurs internationale verzending via Winning Wheels

Op de snelste manier en met diverse transportmiddelen brengt Winning Wheels internationale verzendingen, dag en nacht, naar hun plaats van bestemming.

 • Een verzending aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer: 06-55813400
 • Koeriersdiensten voor alle internationale bestemmingen
 • Het afleveren voor uw verzending gaat altijd in overleg
 • Afhalen zending in overleg (ook buiten kantooruren)
 • De afzender ontvangt vooraf een bericht van aflevering
 • De zending kan via ons worden verzekerd
 • Winning Wheels hanteert standaard 2 afleverpogingen

Heeft u een spoedverzending die zo snel mogelijk afgeleverd dient te worden in Europa? Bekijk hier meer informatie over onze internationale spoedverzendingen.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het versturen van een internationale verzending via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan voor uw 24-uur international verzending. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

  Ophaaladres

  Bezorgadres