Onze werkwijze

Kleinere zendingen tot 500 kg worden vervoerd per personenauto of combo. Uw grotere zendingen, zoals bijvoorbeeld pallets, vervoeren wij met een bakwagen die voorzien is van een laadklep. Door onze professionele werkwijze en de vele contacten die Winning Wheels onderhoudt in de transportwereld, kunnen wij iedere transportopdracht voor u verzorgen. Zelf als u een koeriersdienst zoekt voor luchtvracht staat Winning Wheels voor u klaar.

Punctualiteit

Punctualiteit komt bij Winning Wheels op de eerste plaats; een primaire vereiste die u van elke logistieke dienstverlener zou mogen verwachten. In de praktijk zien wij dat dit toch vaak anders uit pakt. Winning Wheels bekrachtigt de beloofde punctualiteit bij een verzending door, bij het niet nakomen van gemaakte afspraken, geen kosten voor de rit in rekening te brengen.

Flexibel & initiatiefrijk

Winning Wheels beschouwt zichzelf als een verlenging van uw organisatie en gaat tot het uiterste om gemaakte afspraken na te komen. De tevredenheid van uw klanten is daarbij onze doelstelling bij onze werkwijze. De flexibiliteit gaat hierin heel ver. Onze koeriers zijn getraind in het pro-actief en correct benaderen van de contactpersonen op het afleveradres in het geval van calamiteiten. Zodra de geprognosticeerde levertijd niet haalbaar lijkt, door bijvoorbeeld stagnerend verkeer, zal Winning Wheels op een uiterst correcte manier contact opnemen met de ontvanger van uw pakket op het afleveradres. Samen met uw klant wordt er gezocht naar de meest gunstige oplossing. Zelfs als hiervoor moet worden omgereden of de planning naar een andere dag moet worden verschoven. Hiervoor worden door ons geen extra kosten in rekening gebracht.

Scherpe tarieven

Winning Wheels hanteert scherpe tarieven voor koeriersdiensten en berekent deze altijd via de snelste route. Dit word berekend via Lokatie Net. Voor zendingen binnen Amsterdam en in de regio van Amsterdam gelden vaste scherpe tarieven.

Milieubewust

Een koeriersdienst wordt meestal ingeschakeld voor last minute opdrachten die met spoed bij uw klant moeten worden afgeleverd. Ook neemt onze branche uw zorgen uit handen, zodat u uw tijd efficiënter en wellicht nuttiger kunt besteden. Deze extra ritten dragen bij aan het vergroten van CO2 uitstoot en beïnvloeden daarmee het milieu op een ongunstige manier. Het terugdringen van CO2 verdraagt zich slecht met onze wensen op het gebied van economische groei. Winning Wheels is zich hiervan terdege bewust en wil een bijdrage leveren aan het vinden van oplossingen tegen deze problematiek.

Winning Wheels steunt daarom de Stichting Natuur en Milieu. Dit is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor duurzame oplossingen voor natuur- en milieuproblemen. Ze houden zich o.a. bezig met CO2 reductie door het steunen van initiatieven rondom het ontwikkelen van alternatieven als biobrandstoffen, schonere motoren en hybride voertuigen en het efficiënter omgaan met logistiek.

Winning Wheels verricht zijn werkzaamheden onder de voorwaarden van AVK

OFFERTE ONTVANGEN?

Wilt u de huidige tarieven van Winning Wheels ontvangen voor uw verzending naar binnen- of buitenland? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor onze koeriersdiensten en verzendingen.