06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

Confectievervoer

Bij confectievervoer zorgen wij ervoor dat uw kleding hangend en kreukvrij wordt vervoerd van A naar B. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe collectie haute couture die verplaatst moet worden van het magazijn naar de winkel? Of organiseert u een modeshow en moet de confectie klaar zijn om direct de catwalk op te gaan? Als ervaren koerier in Amsterdam is Winning Wheels gespecialiseerd in hangend convectievervoer. Kleding vervoeren doen wij met de aandacht en de nauwkeurigheid die het verdient en alleen met de beste transportmiddelen die geschikt zijn voor hangend vervoer. Wilt u hangend kleding vervoeren en gebruik maken van onze koeriersdiensten? Maak dan gebruik van het offerteformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte of maat voor confectievervoer.

Uw hangend confectievervoer via Winning Wheels

Bij het vervoeren van kleding is het natuurlijk belangrijk dat uw transport zo snel mogelijk en volgens de gemaakte afspraken is geregeld. Bij Winning Wheels is punctualiteit dan ook heel belangrijk. Wij leveren de beste service die u van een koeriersbedrijf in Amsterdam mag verwachten.

 • Uw confectievervoer aanmelden kan telefonisch via 06 55 81 3400
 • Wij vervoeren uw kleding door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden
 • Ophalen en afleveren is ook mogelijk buiten kantooruren
 • De zending wordt persoonlijk aan de ontvanger overhandigd
 • De afzender ontvangt een bericht van aflevering
 • De afzender ontvangt een handtekening voor ontvangst
 • De zending kan via Winning Wheels worden verzekerd
 • Bij afwezigheid van de geadresseerde vindt overleg plaats met de geadresseerde of de afzender.

Direct een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het hangend vervoeren van kleding via Winning Wheels? Vraag d.m.v. onderstaand formulier een offerte aan voor uw confectievervoer. U ontvangt snel een vrijblijvend voorstel per mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06–55813400.

  Ophaaladres

  Bezorgadres