06–558 13 400

ALS TIJD WINST IS!

LUCHTVRACHT

Met onze bijna 25 jaar ervaring als luchtvrachtexpediteur en koerier in Amsterdam weten we precies hoe we uw zending zo snel en veilig mogelijk op de plek van bestemming krijgen. Het hoofdkantoor van Winning Wheels is gevestigd in Amsterdam (Sloterdijk) vlakbij de A5. Maakt u gebruik van Airfreight? Dan nemen we ook alle douane-werkzaamheden uit handen. En hoge opslagkosten op Schiphol zijn geen reden voor zorg, uw zending staat veilig in onze eigen loods. Wij beschikken over de ACN-pas en zorgen daarmee voor een vlottere afhandeling van uw Transport naar Schiphol.

AIRFREIGHT: PAKKETTEN EN PALLETS

Bij Winning Wheels zijn uw pallets of pakketten in goede handen. Wij leveren uw goederen van en naar Schiphol en zelfs van deur tot deur waar dan ook ter wereld. Luchtvracht is voor Winning Wheels dagelijkse kost. Onze bijpassende verzenddienst is Airfreight. Met ons slimme netwerk brengen wij met onze koeriersdiensten ver dichtbij.

SkyFreight

Voor een internationale zending met een gewicht van meer dan 30 kg per collo, maakt u gebruik van onze vrachtservice. Per zending naar Schiphol wordt een tarief gemaakt, dat gebaseerd is op de specifieke gegevens van uw zending en de gewenste overkomstduur. Via onze Customer Service afdeling kunt zich laten informeren over de status van de zending. Informeer bij de afdeling Sales door te bellen naar +31 20 659 3045 / +31 6 55 81 3400.

On board courier

Om uw zending nog sneller af te leveren, dan via onze internationale express service, kunt u gebruik maken van de ‘on board service’. Een koerier haalt de zending bij u op en zal de eerstvolgende vlucht nemen naar de plaats van bestemming om uw zending direct af te leveren. U wordt door één van onze Customer service medewerkers geïnformeerd over de aflevergegevens.

DE VOORDELEN VAN LUCHTVRACHT

Waarom is het slim om bij luchtvracht en Schiphol transport te kiezen voor Winning Wheels:

  • Onze persoonlijke benadering. We zijn een betrouwbare Schiphol koerier met een ijzersterke service.
  • Communicatie: we houden u op de hoogte van de status van uw luchtvracht zending. Bij eventuele problemen reageren we proactief en we bieden altijd een oplossing.
  • Duidelijke offertes. U ziet direct wat u betaalt voor Schiphol transport.
  • We zijn specialisten op het gebied van luchtvracht en luchtpost. We weten dus precies waar we op moeten letten.
  • We boeken de eerst mogelijke vlucht voor uw zending.
  • We doen zowel import als export.

WERELDWIJDE LUCHTVRACHT VOOR UW IMPORT & EXPORT VIA WINNING WHEELS

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw luchtvracht?  Vraag direct een passende offerte aan of neem contact op voor extra informatie. Winning Wheels BV neemt graag de logistieke zorg van u over en verzekert u onder alle omstandigheden van optimale snelheid, kwaliteit en kostenbeheersing voor uw luchtvracht-zeevracht. Winning Wheels BV werkt met haar vestigingen in Nederland uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde partners wereldwijd. Bovendien monitoren we uw zending van A tot Z. Zo kunnen we u altijd op de hoogte houden van de status en locatie van uw zending. Neem telefonisch contact met ons via 06–55813400 of maak gebruik van het offerteformulier.

    Ophaaladres

    Bezorgadres