Wereldwijd uw Kerstgeschenk versturen?

Kerstgeschenken versturen is vaak een tijdrovend karwei dat met zorg moet gebeuren. Zeker als de geschenken de hele wereld over gaan. Wij nemen uw zorgen over en kunnen het pakket bij u ophalen, het pakket verzendklaar maken en tijdig versturen. Zoekt u een betrouwbare partner tegen een scherp tarief, dan kiest u voor Winning Wheels. De feestdagen staan voor de deur en dat betekent traditioneel flinke piekdrukte. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw zending op tijd bij de ontvanger komt. Wij geven u in deze tijd veel nuttige tips. Zo helpt Winning Wheels u ook tijdens de feestdagen met al uw logistieke uitdagingen. Wij zijn er klaar voor!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door de combinatie van onze diensten kunnen wij onze klanten een volledige service bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Dit houdt in dat wij u onder andere kunnen ondersteunen in:

  • Het ophalen van pakketten;
  • Het inpakken van pakketten;
  • Het verzendklaar maken (adresseren en labelen);
  • Opslag en overslag van uw pakketten;
  • De bezorging van uw pakketten.

Uw voordelen?

Winning Wheels heeft ruime ervaring met het versturen van kerstgeschenken. Het enige wat u hoeft te doen, is het aanleveren van een adressenlijst. Wij regelen de rest!

Meer informatie over het versturen van Kerstgeschenken?

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het plaatsen van een order, informeert u bij uw vaste contactpersoon Richard van Gendt via mail en of belt u ons gewoon even op, op het bekende nummer 06 55 81 3400.